Bryn & Vipper

Bryn & Vipper
hos Din Skønhedsklinik

Din Skønhedsklinik tilbyder et bredt udvalg af behandlinger målrettet bryn og vipper, udført af vores dygtige og professionelle bryn- og vippeteknikere. Vi bestræber os på at skabe bryn og vipper, der opfylder dine ønsker og behov på et højt professionelt niveau. Derfor prioriterer vi god kommunikation i vores bryn- og vippebehandlinger og starter altid med en indledende samtale om dine ønskede resultater og vejleder dig i forhold til form og farve. Dette sikrer det bedst mulige resultat, der passer bedst til dine ansigtstræk. Vi er specialiseret i farvning og formning af bryn og vipper. Du kan se vores udvalg af bryn- og vippebehandlinger nedenfor.

Retning af bryn

Ret dine bryn hos Din Skønhedsklinik i Taastrup.

Vi retter dine bryn med voks og vi fjerner derfor selv de helt små og fine hår, som kan være svære at fjerne med pincet.

Farvning af vipper

I Din Skønhedsklinik kan du få farvet dine vipper mørkere, på den måde kan de spare mascaraen eller helt lade være med at bruge den. Ved farvning af vipper får ens vipper den samme effekt, som man får med mascara.

Farvning af bryn inkl. retning

I Din Skønhedsklinik kan du få farvet dine vipper mørkere, på den måde kan de spare mascaraen eller helt lade være med at bruge den. Ved farvning af vipper får ens vipper den samme effekt, som man får med mascara

Female Client Going Through Eyelash Extension Procedure

Farvning af vipper og bryn inkl. retning

Til at farve bryn og vipper, anvender vi hos Din Skønhedsklinik permanent-farveprodukter fra anerkendte mærker.

Eyelashes lamination

Øjenbehandling

Til at farve bryn og vipper, anvender vi hos Din Skønhedsklinik permanent-farveprodukter fra anerkendte mærker.

EN SMUKKERE UDGAVE AF DIG SELV

Hos Din Skønhedsklinik er vi yderst professionelle og skaber de bedste omgivelser for dig. Vores medarbejdere er certificeret inden for deres område, så de kan give dig den bedste behandling. 

X