BEHANDLING AF PERSONDATA

Generelt

Denne politik om behandling af personoplysninger (”Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes Din Skønhedsklinik indsamler og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til når du foretager et køb eller booker behandling  hos Din Skønhedsklinik eller som vi indsamler via vores hjemmeside, www.dinsk.dk.

Din Skønhedsklinik garanterer, at dine data er i sikre hænder

Vi arbejder løbende med nye tiltag for at sikre dine informationer på ”Din Skønhedsklinik”.

Behandling af data

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os eller når du tilmedler dig vores nyhedsbrev.
Det er:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer

Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre på den bedst mulige måde. Vi videresender kun informationer til tredjepart, som er nødvendigt for at kunne ekspedere og fremsende dit køb – men også for at du ved gentagne ordrer slipper for at indtaste dine adresseoplysninger hver gang. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år, jf. Bogføringsloven.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.dinsk.dk, du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@dinsk.dk.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.
Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, bedes du kontakte vores kundeservice på info@dinsk.dk eller telefon på telefon +45 50 300 443. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet, Toldboden 2, 8800 Viborg. For flere oplysninger: www.forbrug.dk. Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr Handelsbetingelserne er senest opdateret november 2019.

Hvordan bruger dinsk.dk din email adresse?

Din email adresse bruges til at kunne identificere dig i systemet. Vi vil også anvende e-mailadressen til at skrive til dig vedrørende dit køb eller potentielt set konkurrencer, du har deltaget i.Desuden har du mulighed for at modtage vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. Desuden kan du også afmelde ved at svare på en nyhedsbrevet email, med AFMELD som emailens emne. Din godkendelse ved at bruge dinsk.dk, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden. Skulle vi senere ændre vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.

Cookies

Vi bruger cookies på vores hjemmeside, også fra 3. part som f.eks. Google Analytics, men ingen personlige data bliver gemt i den forbindelse. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om, hvordan du bruger siden, så vi målrettet kan forbedre din oplevelse så hjemmesiden, men også for at forstå hvordan vores brugere som en samlet gruppe bruger hjemmesiden, og forsøger på baggrund heraf at gøre websitet bedre.

Dinsk.dk bruger primært cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Vi vil under ingen omstændigheder sælge eller på anden måde videregive information om dine køb til en tredjemand.

Kontaktoplysninger

EU Trading 2015 ApS, cvr. nr. 36499370 er dataansvarlig for de persondata, som indsamles af Din Skønhedsklinik.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.4, kan du kontakte:

Din Skønhedsklinik (EU Trading 2015 ApS)
Taastrup Hovedgade 92,1
2630 Taastrup

Tlf. Nr.: +45 50 300 443
E-mail: info@dinsk.dk

 

HANDELSBETINGELSER

Generelt

Virksomhedens juridiske navn: Din Skønhedsklinik (EU Trading 2015 ApS)
Etableret: 2015
CVR Nummer: 36499370
Adresse: Taastrup Hovedgade 92,1, 2630 Taastrup, Danmark

Hjemmeside: www.dinsk.dk
Email: info@dinsk.dk
Telefonnummer: +45 50 300 443

Afgivelse af ordrer

Når du afgiver en ordrer på dinsk.dk, er det ikke en juridisk bindende aftale. Din Skønhedsklinik har derfor mulighed for at annullere din ordrer som følge af tekniske problemer, leveringssvigt, trykfejl m.m. Når du bestiller en vare igennem vores hjemmeside, vil man automatisk få tilsendt en mail hvor du kan se hvilke vare du har bestilt.

Betaling

Betalingen vil blive foretaget af den givne form for betaling på bestillingssedlen. Så snart pengene er overført, vil produkterne blive afsendt. Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK og omfatter gyldigt moms. På dinsk.dk foregår alle kortbetalinger gennem Yourpay’s krypterede SSL (Secure Socket Layer) betalingssystem. Det betyder, at dine betalingskortoplysninger er beskyttet og krypteret, og at uvedkommende ikke kan aflæse dine kortoplysninger under transaktionen. ”Din Skønhedsklinik” får ikke kendskab til dine kortoplysninger, kun om transaktionen bliver godkendt eller ej.

Levering

Vi anvender GLS til levering, så du vil derfor modtage dine varer indenfor 1-2 dage ved din nærmeste pakkeshop. Leveringsomkostning er på 29 DKK, men når du bestiller varer for mere end 200 DKK får du gratis fragt.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@dinsk.dk eller benytte vores standardfortrydelsesformular.

Du finder link til standardfortrydelsesformularen HER.


Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Varen skal sendes til: Din Skønhedsklinik, Taastrup Hovedgade 92, 1, 2630 Taastrup, Danmark.

  • Du skal sende med omdeling direkte til ovenstående adresse. (Dvs. ikke til pakkeshop)
  • Ved tilbagelevering af den uåbnede vare, skal du selv betale udgifterne hertil.
  • Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen enten på mail (info@dinsk.dk eller i fysisk form).

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt eller åbnet den, kan du ikke få købsbeløbet tilbage, eller på anden måde returnere varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb og varen ikke er blevet brugt, tilbagebetales købesummen til dig. Vi refunderer beløbet senest 14 dage fra modtagelsen af varen retur. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Reklamation

Når du handler hos os, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

  • Når du ønsker at returnere en vare, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.
  • Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
  • Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse:

Din Skønhedsklinik, Taastrup Hovedgade 92, 2630 Taastrup Danmark.

Persondatapolitik

Når du handler på dinsk.dk har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mailadresse

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos dinsk.dk og opbevares i fem år regnet fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@dinsk.dk.

Læs persondatapolitik for yderligere information.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice på info@dinsk.dk eller tlf. 50 300 443 eller på vores kontakt os formular HER. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Center for Klageløsning Nævnenes HusToldboden 2800 Viborg www.forbrug.dk. Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr
Handelsbetingelserne er senest opdateret januar 2019..

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Din Skønhedsklinik tager forbehold for pludselige afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte vare og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.