KROPSBEHANDLING I TAASTRUP

Kropsbehandling i Taastrup, Skønhedsklinik i Taastrup

I Din Skønhedsklinik får vores kunder altid en mærkbar kropsbehandling. 

Når du træder i Din Skønhedsklinik bliver du mødt af en professionel og kompetent kosmetelog, som gør sit for at du får en behagelig og god oplevelse.  Hos Din Skønhedsklinik mener vi ikke at der er to behandlinger der er ens, da ingen to kroppe er ens. Vi skræddersyer behandlingen netop til dig med et resultat der skaber forandring for netop dig. 

Derudover vil du I klinikken være i stand til at slappe af fra hverdagens stress og jag.  Vores kropsbehandlinger har fokus på at løsne spændinger i muskler og led samt voksning af hår.

Uanset om du brug for en luksuriøs massage eller du bare skal vokse dine ben, har vi helt sikkert en kropsbehandling i vores klinik, der passer lige præcis til dig.


 Nedenfor kan du se et lille udpluk af de behandlinger, vi tilbyder her i klinikken.

Manicure i Taastrup

17. Manicure inkl. klarlak

Vi bruger vores hænder dagen langt, derfor har de også brug for god pleje.

Din Skønhedskliniks manicure er ren velvære til dine hænder.

Behandlingen foregår på den  måde at vi stater med et afslappende håndbad herefter vil dine negle files, dine neglebånd blødgøres og negleomgivelserne gennemrenses. 

 

45 Minutter / 400kr.

Kropsbehandling i Taastrup, Skønhedsklinik i Taastrup

19. Afslappende kropsmassage

Giv dig selv en pause fra hverdagen med en afslappende kropsmassage hos Din Skønhedsklinik i Taastrup. Når du vælger en kropsbehandling hos Din Skønhedsklinik er du garanteret for at der er et veloplagt personale står klar til at give dig en fantastisk kropsmassage.
Skal vi forkæle dig med en massage her i Taastrup? Så book en tid nedenunder!

40 Minutter / 550kr.

Pedicure i Taastrup

18. Pedicure inkl. neglelak

Er du også trær af neglelak der får ridser og kun kan holde et par dage? Det er vi Din Skønhedskliniks også træt af, derfor kan få en manicure inkl. neglelak behandling hos os.

Behandlingen foregår på den  måde at vi stater med et afslappende håndbad herefter vil dine negle files, dine neglebånd blødgøres og negleomgivelserne gennemrenses. Herefter bliver du påført neglelak som kommer til at holde i lang tid.

45 Minutter / 500kr.

Diamantslibning af ryg

20. Hot stone massage (Rygmassage med sort vulkansk stenart)

Hot Stone massage er en massageform som løsner muskelspændinger i kroppen. Hot stone massage har en vidunderlig virkning på både krop og sind. De dybe massagestrøg med de varme sten, giver en afslappende og god følelse. Behandlingen afhjælper ømme og stive muskler.

30 Minutter / 500kr

21. Voks af bryn

Vi retter dine bryn med voks og fjerner alle overflødige hår, selv de små fine hår, som normalt er svære at fjerne med pencet.

20 Minutter / 80kr.

Skønhedsklinik i Taastrup

22. Voks af overlæbe

Vi fjerner alle overflødige hår, selv de små fine hår, som normalt er svære at fjerne med pencet.

20 Minutter / 80kr.

Skønhedsklinik i Taastrup

23. Voks af hage

Vi fjerner nemt og effektivt dine uønskede hår på hagen. Hos Din Skønhedsklinik i Taastrup har vi hjulpet flere kunder med uønsket hårvækst og derfor har vi flere års erfaring med det. Vi ønsker at du skal føle dig tryg i klinikken.

20 Minutter / 80kr.

24. Voks af overlæbe og hage

Vi fjerner nemt og effektivt dine uønskede hår på overlæben og hagen. Hos Din Skønhedsklinik i Taastrup har vi hjulpet flere kunder med uønsket hårvækst og derfor har vi flere års erfaring med det. 

20 Minutter / 140kr.

oxygenbehandling i Taastrup Din Skønhedsklinik

25. Voks af hele ansigtet

Vi fjerner nemt og effektivt dine uønskede hår i hele ansigtet. Hos Din Skønhedsklinik i Taastrup har vi hjulpet flere kunder med uønsket hårvækst og derfor har vi flere års erfaring med det.

30 Minutter / 350kr.

26. Voks af underansigtet

Vi fjerner nemt og effektivt dine uønskede hår i underansigtet. Hos Din Skønhedsklinik i Taastrup har vi hjulpet flere kunder med uønsket hårvækst og derfor har vi flere års erfaring med det.

20 Minutter / 200kr

Skønhedsklinik i Taastrup

27. Voks af armhuller

Vi fjerner nemt og effektivt dine uønskede hår under armhullerne. Hos Din Skønhedsklinik i Taastrup har vi hjulpet flere kunder med uønsket hårvækst og derfor har vi flere års erfaring med det.

30 Minutter / 250kr.

28. Voks af underame

Vi fjerner nemt og effektivt dine uønskede hår på underarmene. Hos Din Skønhedsklinik i Taastrup har vi hjulpet flere kunder med uønsket hårvækst og derfor har vi flere års erfaring med det.

30 Minutter / 230kr.

29. Voks af arme

Vi fjerner nemt og effektivt dine uønskede hår på armene. Hos Din Skønhedsklinik i Taastrup har vi hjulpet flere kunder med uønsket hårvækst og derfor har vi flere års erfaring med det.

 

 

30 Minutter / 350kr.

Skønhedsklinik i Taastrup

30. Voks af halvben

Vi fjerner nemt og effektivt dine uønskede hår på dine ben. Hos Din Skønhedsklinik i Taastrup har vi hjulpet flere kunder med uønsket hårvækst og derfor har vi flere års erfaring med det.

30 Minutter / 400kr.

Skønhedsklinik i Taastrup

31. Voks af hele ben

Vi fjerner nemt og effektivt dine uønskede hår på dine ben. Hos Din Skønhedsklinik i Taastrup har vi hjulpet flere kunder med uønsket hårvækst og derfor har vi flere års erfaring med det.

40 Minutter / 600kr.